bfisk

Members
  • Content count

    56
  • Joined

  • Last visited

About bfisk

  • Rank
    Hero Member
  • Birthday 04/20/1982

Profile Information

  • Location
    Hollywood, CA
  1. awesome, I'll do it today. thanks guys!
  2. Hey all, I'm a proud and satisfied new owner of a 633 but I've noticed an issue with the recorder's main XLR outputs over the past 2 days on a shoot. I'm sending audio to camera and monitoring the return and the recorder, after being powered down for 10 mins or so, outputs what seems to be a -10 signal even though it's set to line. The audio is still clean, but padded. A quick power down and power on fixes the problem and output levels return to normal. Has anyone else noticed this on their machine?
  3. The small knobs aren't that bad, they pop up the same way the balance and the gain mini knobs do. I bought my 633 yesterday at Location Sound and I love it. Excited to leave the 788T on the cart and have a very capable fly away bag at the ready. Also saves a bit of work for travel jobs and should work out great for the 2 wires and a boom simple shoots.
  4. Hey Diego I would love to get his info. I'm trying to avoid taking a full package over and am hoping I can at least get a recorder, boom and shotgun mic over there and just take some wires and timecode slate with me. Thanks a lot for the help!
  5. Im traveling to Moscow in 2 weeks to finish a movie and am looking to rent a package there rather than travel my gear. Any help would be greatly appreciated.
  6. Just saw the CL WiFI app update, hopefully this works.
  7. Does anyone else have a problem with their CL WiFi app force quitting when trying to access the take list? It seems like I just started having this problem after the 2.16 update.
  8. My 788T SSD froze up on me yesterday for the first time ever while I was rolling, with the high pitch tone going to the headphones, and then again today on start up for the second time ever. Makes me nervous that it happened two days in a row, especially since I've already had keyboard and menu issues in the past. I love the machine, but I'm suddenly a little nervous to use it. Running 2.14, no CLWiFi attached when the problem occurred, didn't lose the 41 minute take I was recording when the freeze occurred.