Search the Community

Showing results for tags 'cannon'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Main Board
    • Current
    • The Daily Journal
    • General Discussion
    • Equipment
    • Cameras... love them, hate them
    • Recording Direct to Computer
    • Workflow
    • The Post Place
    • Images of Interest
    • Macs... and the other computer
    • All Things Apple
    • Technical Reference
    • Do It Yourself
    • Manufacturers & Dealers
    • Work Available - Available for Work
    • Post to the Host
  • JWSOUND RESOURCE
    • Donate to Support JWSOUNDGROUP

Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


About

Found 2 results

  1. Hello all. Recently I had a gig with 2 C300s which I was jamming via a zaxcom TRX900CL feeding two RX200. The cameras picked up the my timecode no problem but the letter next to the timecode in the camera display was changing from 'E' (External - my timecode) to 'F' (Freerun or the camera's internal time code) every second or two. Visually the timecode looked to be running fine. Everything was set to 23.98 and I don't think the problem was related to reception. Any thoughts or insights int this would be appreciated.
  2. hey all, Im kinda in a pinch, on a small budget. I will be running sound for a single person interview w/ multiple takes this sunday. I have a 788t. Limo out to bnc is the only cable i have to use. Obviously the 5d does not have a bnc in. I dont have it in the budget for a Denecke time slate or timecode buddy. Does anyone have any suggestions on a way to sync my 788t (master) to the 5d without potential for alot of drift.. the good ol hand clap? Any suggestions would be greatly appreciated. thanks ced