Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'software update'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Main Board
    • Current
    • The Daily Journal
    • General Discussion
    • Equipment
    • Cameras... love them, hate them
    • Recording Direct to Computer
    • Workflow
    • The Post Place
    • Images of Interest
    • Macs... and the other computer
    • All Things Apple
    • Technical Reference
    • Do It Yourself
    • Manufacturers & Dealers
    • Work Available - Available for Work
    • Post to the Host
  • JWSOUND RESOURCE
    • Donate to Support JWSOUNDGROUP

Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


About

Found 1 result

  1. Hi, all. After starting a new show I have been getting feedback from post that the TC is not being consistent. I have put lockit box and tentacle synch on the cameras and that seemed to fix the problem. I had a look at the software update page in Zaxcom just to make sure I was running the up to date software and I saw that I had v7.57t and the latest was 7.56 I updated the software to the recommended version and now it seems to be worse than before with TC being more of an issue than before. I have searched for the 7.57t version and I couldn't see it anywhere. I'm pretty sure it was that version.... I'm jamming the boxes more often and hopefully that will do the trick. Thanks everyone.
×