Jump to content

Tentacle Sync tiny TCbox review


Jeremy Childers
 Share

Recommended Posts

  • Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

They Need 150 more Sets or 300 boxes to sell within 27 days. That needs some Good luck.

A tc Box incl. Cable and sync software for only 190€ would be so nice.

I Hope they make it.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Armin, did you buy one (or two?) if not, please do, as I'm really hoping to get the two I bought...
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 9 months later...

I can't sync my units anymore.
-first I set TC fps with computer on the Tentacle unit
-eject it through USB eject
-when I try to jam with 633: blinks from one red blink/second (red mode) to 3 red blinks/sec. Will NOT turn to green mode
-since it doesn't jam, if I try to read the TC from the Tentacle on my 633 I get nothing.

I tried to sync two Tentacle (with same fps of course) together using one in green mode to generate TC and when I try to sync the second Tentacle in red mode to jam, it's the same (3 red blinks/sec, won't turn to green)

Thanks for suggestions of what I might be missing.
I got firmware 3.65 in the units.

Link to comment
Share on other sites

I can't sync my units anymore.
-first I set TC fps with computer on the Tentacle unit
-eject it through USB eject
-when I try to jam with 633: blinks from one red blink/second (red mode) to 3 red blinks/sec. Will NOT turn to green mode
-since it doesn't jam, if I try to read the TC from the Tentacle on my 633 I get nothing.

I tried to sync two Tentacle (with same fps of course) together using one in green mode to generate TC and when I try to sync the second Tentacle in red mode to jam, it's the same (3 red blinks/sec, won't turn to green)

Thanks for suggestions of what I might be missing.
I got firmware 3.65 in the units.

sounds like the unit is low on battery, red mode is right for jamming, 

check this for a walk through i did in setting mine up: https://www.youtube.com/watch?v=xfK0vufWWPQ

Link to comment
Share on other sites

...batteries are full in both units (solid green)... :-/

 

I also tried to sync with a Mozegear at different output levels just in case the signal from my 633 or 788 wasn't high enough (go figure how come all of a sudden but I tried anyway) and it didn't work either.

It can generate in green mode but will not jam in red mode.

I also tried to ''fool'' it at jamming with different frame rates and it didn't react to that differently. Still blinking red.

Funny thing: after the no-jam sequence I list above, the unit blinks 1 red blink/sec and if I plug any of my 1/8'' TC cables without anything plugged at the other end, it starts blinking 3 red blinks/sec. , when I unplug; back to 1 rec blink/sec.

Edited by Boomboom
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...