Jump to content

SMA 50 ohm termination


Recommended Posts

Hey all,

  Im using a PSC sma multi rf distribution. Does anyone know if the unused SMA connectors on the distro box need to have 50 ohm terminators on them? I am only using 5 out of the 8 pairs of outputs and am getting all sorts of RF interference that I am not used to getting. Worst culprit is the AD's walkies (Ch 1 is set to around 750 mHz), I'm using primarily block 21 (550 mhz). thanks

Link to post
Share on other sites

I too have some crazy RF showing up when I power in the Multi. I was told by PSC that terminators on the open SMAs are unnecessary. PSC even sent me a brand new one to test, but it yielded the same results. I'd love to know if you (or anyone else) has success with terminating the unused SMAs. I still can't figure out my problem and I've tried every cable swap imaginable. 

 

Cheers,

Evan Meszaros

Link to post
Share on other sites

I am very interested in learning how these concerns are evaluated and hopefully solved.

 

I have been interested in adding an active splitter to my tool set, and the comments above are discouraging.

 

Thank you for highlighting the issue.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...