Jump to content

SD 633 X3/X4 question


cmassey
 Share

Recommended Posts

Yep, therein lies the rub. as i scroll thru the tracks on the X3/X4 routing page, I don't get a highlighted green for prefade...just no highlight for off or solid blue for post-fade.  I can't seem to figure it out....

Quote
Quote

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

You should be able to set the ISO tracks to prefade by preselecting the prefade option in the bottom line of the output / x3x4 / menu.

You can not put L R or x1x2 to prefade, but that is in the nature of things as they are postfade.

 

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, cmassey said:

Yep, therein lies the rub. as i scroll thru the tracks on the X3/X4 routing page, I don't get a highlighted green for prefade...just no highlight for off or solid blue for post-fade.  I can't seem to figure it out....

 

'Input to ISO Routing' - Are your ISOs are set to 'Postfade'?

I just checked on my 633, whatever option is selected in 'Input to ISO Routing' has no bearing on the X3/4 routing page.

My X3/4 routing page allows:

Postfade (only) from L/R and X1/2.

Prefade (only) from ISO tracks.

Which kind of makes sense. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...