Jump to content
Sign in to follow this  
sicijk

Lectro SMDb RF Power settings

Recommended Posts

Hello, I have two Lectro SMDB at 100mW. Some time ago I took them to 50mW with App LECTRORM. Now if I try to bring them back to 100mW the transmitter shows - - - - - - - as if it were already set, but on restart it is always shown Pr 50

Any advice please?
Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your default in the units is probably now set to 50 so during restart it reverts back.  Try resetting using the front panel controls instead of the app. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi and thanks for your reply.

I tried with the transmitter too.... Cannot change 50 from the menu.... 

I bought them used and the guy told me that he sent them to someone  to get RF power out modified from 50mW to 100mW 

Share this post


Link to post
Share on other sites

My guess is that they were changed to 100mW by someone with a factory code. They are probably a European model that was fixed at 50mW. When you switched it back to 50mW (where they are legally supposed to remain), it locked it back at 50mW.

 

That's just a guess.

 

Are you having trouble at 50mW? It really is enough for most situations, and better for many too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes they are SMDb European mode.

I don't have any particular problem. 

The fact is that I got used to that.

 

Thanks guys

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×