Jump to content
Sign in to follow this  
Mattias Larsen

Ticking noise from Ursa Mini with Tentacle

Recommended Posts

Heya! 

 

I am doing a project now where we use an Ursa Mini. There is a ticking noise when the camera is recording about 75% of the time. It goes away if I unplug the Tentacle. 

 

Has anyone experienced something similair and what could be a solution? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it in the recorded audio or just in the monitor out? If on monitor, that's quite common with many cameras in some configurations

 

Is the Tentacle powered by the same power supply as the camera? Maybe some ground problem if so.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, I didn't see this post. But if it is for interest for anyone else. Jamming and leaving a sync box on is no issue at all. Standard BNC connection is a bless. 

On 7/13/2019 at 7:03 PM, Dave Rainey said:

are there any issues jamming in general?

i am working with this camera for the first time this coming week.  

Thank you.  

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...