Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'firewire'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Main Board
    • Current
    • The Daily Journal
    • General Discussion
    • Equipment
    • Cameras... love them, hate them
    • Recording Direct to Computer
    • Workflow
    • The Post Place
    • Images of Interest
    • Macs... and the other computer
    • All Things Apple
    • Technical Reference
    • Do It Yourself
    • Manufacturers & Dealers
    • Work Available - Available for Work
    • Post to the Host
  • JWSOUND RESOURCE
    • Donate to Support JWSOUNDGROUP

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


About

Found 2 results

  1. I have an aging Mackie Onyx 1620 in my cart, with a FW card, which connects to a MacBook Pro. It has served me well for a few years, but I'm having issues with a few mute and solo buttons. I've taken it in for service, but the issues persist. Chances are, it would cost close to what it's worth now ($450) to have those buttons repaired/replaced, so I'm looking for a board to replace it. I need 8-12 input channels, at least two submixes or aux outputs and talkback, as well as FW or USB connectivity for Boom Recorder. I've looked at and considered the following mixers: Presonus StudioLi
  2. Greetings 744T afficianados, SD experts, and audio experts in general, I recorded a boom and a lav the other day on a job. It sat on the cart all day. I usually record to the INHDD and CF card. All day, it showed the usual available space to the INHDD, and nothing but dashes for the CF card, like it wasn't there. (oh boy). Attempting transfer of the CF files to the Mac, no files showed on the CF card, as I'd feared. The files show up and playback fine on the 744T INHDD. But as far as the CF functions go, I'm getting "Media I/O error," and depending on the CF menu item task, "Drive off
×
×
  • Create New...