Jump to content

Pictures up load problem


Eric Toline
 Share

Recommended Posts

  • 5 months later...

There is a limit on  the size of attachments (not sure exactly what the setting is now) so that may be the problem you are having. Take a look at the size of the image you are trying to post and if it is large (high resolution, etc.) you could try re-sizing it and then attaching. That's all I can suggest at the moment. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Jeff Wexler said:

There is a limit on  the size of attachments (not sure exactly what the setting is now) so that may be the problem you are having. Take a look at the size of the image you are trying to post and if it is large (high resolution, etc.) you could try re-sizing it and then attaching. That's all I can suggest at the moment. 

You're responding now to post I put up in December of last year? Why?

Link to comment
Share on other sites

I was searching the forum to see if anyone else had had the same problem and found a solution for it. I bumped Eric's thread (since he posted the actual error code) to see if it would get some attention. 

 

Side note: syncsound is Christian Dolan from Portland, OR. I also have a (neglected) blog called sync.sound.cinema where I used to write about sound for picture. :)

 

I'll try re-sizing and see what that buys me. Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...